Η Έκθεση

Expo Yachting Crete 2023 > Η Έκθεση

2η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού 2023

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

νέα ημερομηνία 12-14 Μαϊου 2023

Η εκδήλωση

Η 2η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού στην Κρήτη είναι πλέον γεγονός. Την Έκθεση διοργανώνουν το Επιμελητήριο Λασιθίου και η Εταιρεία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Λασιθίου σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αγίου Νικολάου, τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου-ΔΑΕΑΝ και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου, το φυσικό χώρο ανάπτυξης και δραστηριοποίησης των επιχειρηματιών του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού, ενώ αναμένεται να συμβάλει στην προβολή και στην προώθηση της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αγίου Νικολάου καθώς επίσης και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Άγιος Νικόλαος: σημείο συνάντησης για τον κόσμο της θάλασσας

Η Μαρίνα του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη μοναδική οργανωμένη Μαρίνα στο νησί της Κρήτης. Η χωρητικότητα της ανέρχεται σε 255 θέσεις ελλιμενισμού, τόσο σε μόνιμες όσο και σε πλωτές προβλήτες, ενώ υπάρχουν εγκαταστάσεις διαχείμασης για περίπου 165 σκάφη.
Η 2η Έκθεση Yachting και Θαλάσσιου Τουρισμού αποσκοπεί στην ανάδειξη τόσο της περιοχής όσο και της Μαρίνας αλλά και στην προβολή των εταιρειών του κλάδου του Yachting και Θαλάσσιου Τουρισμού.

Εταιρίες παροχής υπηρεσιών τουρισμού yachting και επαγγελματίες του χώρου του  θαλασσίου τουρισμού και των υπηρεσιών εξυπηρέτησης και υποστήριξης σκαφών αναψυχής και θαλασσίων σπορ, windserfing, kiteserfing, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων και πολλών άλλων δραστηριοτήτων σας περιμένουν στην μοναδικής ομορφιάς Μαρίνα του Αγίου Νικολάου το 3ημερο της έκθεσης.